Naša priča

Što i kako radimo.

2500
ZADOVOLJNIH POLAZNIKA
500
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
140
ODRŽANIH EDUKACIJA
10
OVLAŠTENI PREDAVAČI

“Tvrtka Lureti osnovana je u 2014, godini.

Poslovanje smo podijelili na dvije kategorije.”

Reiter Tihomir, osnivač tvrke

  • Lureti - o-namaEDUKACIJA

 

  • PROIZVODNJA, TRGOVINA I USLUGE

 

Od samog početka poslovanja uspješno se bavimo organizacijom edukacija, seminara, radionica, IN HOUSE edukacija, raznih evenata kao i Team Buildingom.

Početkom 2015. postajemo ovlaštenik Ministarstva gospodarstva za izobrazbu u području javne nabave, te intenzivno na području cijele Republike Hrvatske održavamo izobrazbu i stručna usavršavanja u Javnoj nabavi.

Također širimo poslovanje i na druge edukacije kao Digitalni marketing, Komunikacijske vještine, Kontroling, EU fondovi, te organizacija Team Buildinga u kombinaciji sa edukacijama.

Za sve navedene edukacije angažirali smo vrsne stručnjake kako bi svim našim polaznicima osigurali najbolju moguću edukaciju iz tema za koje se odluče.

Svakodnevno i sam kao vlasnik tvrtke usavršavam svoja znanja te 2017. stječem Certifikat Javne nabave, a nedugo zatim stječem diplomu Londonske škole Komunikacijskih vještina.

Iza nas je preko 140 održanih raznih edukacija te smo sigurni da će te u našoj ponudi sigurno pronaći ono što Vama treba, kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

Drugi dio proizvodnja i prodaja, trenutno smo u pripremi uzgoja egzotičnog voća i povrća, te usluga u turizmu. Vjerujemo da ćemo ulaganjem, upornim i svakodnevnim radom povezati ove dvije cjeline i nastaviti biti uspješni kao i do sada, te biti na raspolaganju svim našim sadašnjim i budućim klijentima.

 

Vaš Lureti

Upoznajte naš tim

Djelatnici i suradnici naše tvrtke.

Pridružite se našem timu
KATARINA DEPOPE RADMAN

Katarina Depope Radman

JASMINA OČKO

Jasmina Očko

ILIJA BRAJKOVIĆ

Ilija Brajković

MIROSLAV VARGA

Miroslav Varga

KARMEN MEIĆ (2)

Karmen Meić

BRANKA FLIPOVIĆ

Branka Filipović

nada

Nada Gunjača

zlatko

Zlatko Hosu

ROBERT UREK

Robert Urek

Anđelko Rukelj

Anđelko Rukelj

vjekoslav-bagaric

Vjekoslav Bagarić

Vlasta Linić

Vlasta Linić

Sanja Kolić

Sanja Kolić

latest android games

|

popular android games