Javna nabava

Javna nabava je od iznimne važnosti kako za gospodarstvo sa jedne strane tako i za naručitelje sa druge strane.

Osobe koje provode javnu nabavu moraju posjedovati certifikat javne nabave koji stječu kroz specijalistički program izobrazbe u području javne nabave te ispitom nakon toga.

Tijekom trajanja certifikata osobe pohađaju određena redovita usavršavanja u području javne nabave te na taj način stječu određene bodove koji im služe za produljenje certifikata. Broj sati koji moraju provesti na stručnim usavršavanjima tijekom 3 godine je 32 sata (priznato 32 boda). Naša iskustva su da veliki broj polaznika sudjeluje na redovitim usavršavanjima ne radi potrebnih bodova već radi potrebnog kontinuiranog stjecanja novih znanja koja su im potrebna za provedbu javne nabave.

Ovlašteni smo od strane Ministarstva gospodarstva za izobrazbu u području javne nabave te kontinuirano provodimo

Redovita usavršavanja i Specijalistički program izobrazbe.

Redovito usavršavanje:

Provodimo tijekom cijele godine na području cijele Republike Hrvatske. Svi naši seminari i radionice koje provodimo su u programu redovitog usavršavanja te su priznati bodovi koje ostvarujete na njima. Svi naši angažirani predavači su vrhunski stručnjaci u području javne nabave sa višegodišnjim iskustvom u praksi koja je jako bitna, te na taj način osiguravamo Vama polaznicima najbolju moguću edukaciju, koja Vam je potrebna u svakodnevnom poslu pri provođenju javne nabave. Također iza svake edukacije stojimo na raspolaganju za Vaša pitanja kako bi Vam pomogli u Vašem svakodnevnom poslu.

Specijalistički program izobrazbe:

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave propisani je program koji se sastoji od dva dijela:

 1. Programa izobrazbe u području javne nabave u trajanju od 50 nastavnih sati, koje tvrtka Lureti provodi kontinuirano tijekom godine
 2. pisanog ispita koje provodi Ministarstvo gospodarstva, uprava za javnu nabavu

Program je namijenjen svima koji žele steći certifikat javne nabave

 • Javnim i sektorskim naručiteljima koji su obveznici javne nabave, te su obvezni u postupcima javne nabave angažirati stručnu osobu – specijalistu za javnu nabavu sa certifikatom,
 • Ovlaštenim državnim i internim revizorima,
 • Rukovoditeljima koji su odgovorni za sustav javne nabave,
 • Gospodarskim subjektima koji sudjeluju u postupcima javne nabave, te
 • Svim zainteresiranim fizičkim osobama i konzultantima koji smatraju da bi sudjelovanje u Programu izobrazbe pomoglo u daljnjoj karijeri.

Digitalni marketing

Danas nam je posao ne zamisliv bez interneta i svih ostalih mogućnosti koje nam stoje na raspolaganju. Koliko puta ste se našli u situaciji da imate potrebu za određenim proizvodom ili uslugom? Gdje ste tražili? Pa naravno na određenim tražilicama, danas najpopularnijoj GOOGLE tražilici.

Nudimo Vam seminare Google AdWords i Analytics, te izradu kampanja oglašavanja i vođenje istih.

Danas najučinkovitije oglašavanje je upravo Google AdWords, jer na taj način oglašavate svoje proizvode i usluge ciljano određenim kupcima, na određenim mjestima, koji imaju potrebu za Vašim proizvodima i uslugama.

Kroz ovaj način oglašavanja imate

 • Efikasnu kontrolu vaših troškova
 • Brzu povratnu informaciju
 • Najbolje rezultate u prodaji kako svojih proizvoda tako i usluga

Na našim seminarima možete naučiti kako samostalno pokretati svoje kampanje oglašavanja, kako da izvučete maksimum od uloženih sredstava.

Ili nas možete angažirati da za Vas radimo Vaše oglašavanje.

Osim gore navedenog provodimo i seminare o društvenim mrežama, koje su također danas sastavni dio svake tvrtke bilo da se ona bavi prodajom roba ili usluga.

Kontroling

Jedan od bitnih faktora u poslovanju je svakako kontroling. Kontrola svih troškova, racionalno upravljanje, donošenje važnih odluka u poslu je jako bitno. Saznati na vrijeme u koja tržišta ulagati, koje proizvode i usluge usavršavati, kako razvijati svoju tvrtku, i dr. Puno je pitanja koja su presudna za uspješno poslovanje tvrtke. Kako bi sve to uspjeli pratiti potrebno je uvesti kontroling u svoje poduzeće.

Kako bi bili što efikasniji i učinkovitiji u upravljanju poslovnim procesima, održali ravnotežu i ostvarili dobar rezultat kontroling Vam je neophodan.

U suradnji sa svojim angažiranim predavačima nudimo Vam razne edukacije u području kontrolinga

– Uvođenje kontrolinga u poduzeće

– Napredni seminari nakon početnog uvođenja kontrolinga

-IN HOUSE EDUKACIJE

Kontroling je jednako bitan kako u privatnom tako i u javnom sektoru. Budite još uspješniji u svom svakodnevnom poslu.

Komunikacijske vještine

Komunikacijske vještine su izuzetno bitne u poslu sa kojim se bavite, uspjehu i napredovanju u karijeri, te osobnom razvoju.

Odlično komunicirati unutar svoje tvrtke, tima ili u pregovaranju sa drugima je od velike važnosti.

Cilj na svakom našem seminaru je polaznicima prenijeti pravila komunikacije koja kada jednom usvojite svako pregovaranje i komunikacija sa drugom stranom će Vam biti lakša i uspješnija.

Na našim seminarima će te ovladati vrhunskim prodajnim vještinama, razviti svoj potencijal i potencijal svojih  djelatnika, te naučiti kako postati vrhunski voditelj tima i dr.

I sam kao vlasnik i direktor tvrtke Lureti posjedujem diplomu Londonske škole, te svi naši angažirani predavači su vrsni stručnjaci u komunikacijskim, prezentacijskim i prodajnim vještinama.

Seminari:

 • Uspješna komunikacija u suvremenoj prodaji
 • Komunikacija unutar tvrtke (interno komuniciranje)
 • Odnosi sa medijima
 • Upravljanje timom i pregovaranje u kriznim situacijama
 • Govorni treninzi

IN HOUSE EDUKACIJE

EU fondovi

Bespovratna sredstva fondova Europske Unije jedan je od načina financijske pomoći koji pružaju organizacijama, javnim institucijama i privatnom sektoru da provedu svoje ideje.

Sredstva dobivena kroz razne EU fondove moraju biti strogo namjenski potrošena kako je definirano pravilima ugovora.

Mogućnosti financiranja raznih projekata privatnih tvrtki, udruga, malih poljoprivrednih gospodarstava i drugih je jako velika. Najvažnije od svega je INFORMIRATI SE o mogućnostima financiranja. Naši angažirani stručnjaci će Vam na jednostavan i razumljiv način objasniti na edukacijama kako sve to funkcionira u praksi, te nas također možete angažirati za provedbu istih.

Nudimo razne seminare iz područja EU fondova kao i IN HOUSE edukacije.

latest android games

|

popular android games